Hivatal, hivatal, te csodás!

2011.02.23. 11:55

Sziasztok!

Mai bejegyzésem a családregény rovatba tartozik, bár nem horgásztémához. Apropója egy négy éve húzódó ügyintézés, de szeretnék jó példával elöljárni (elvégre sokat húztam le reklamációs ügyintézőként, információsként) hogy ne "a**ázás"-ba torkolljanak az esetek. Egyre gyakrabban veszem észre, hogy a szarkazmus, cinizmus, humor, cifra káromkodás kiveszik a magyar népszokások közül, ellenben a durva beszéd honosodik. Ne engedjük!

Ez a levelem. Kérlek, hogy ha a technikai megoldás nem tökéletes, - világszépítő kedvem van ma! - segítő szándékod jeléül érthetően (akár kommentelve) magyarázd már el, hogy hogyan kell csinálni!

Köszi!

a horgászfeleség

 

A bejegyzés trackback címe:

https://horgaszfeleseg.blog.hu/api/trackback/id/tr512683245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KANIZSAI HF 2011.03.28. 14:27:42

Kicsit megkéstem a hozzászólással, de csak most jutottam el odáig, hogy kitűnő hivatali leveledet elolvassam. Gondolod, hogy a magasan iskolázott Címzett kollégák értik a szarkazmust? Vannak kételyeim, de HAJRÁ! Azért majd szólj, ha rács mögé kerülsz, főzök neked husilevest :)
süti beállítások módosítása